2108004767 Μ. Αλεξάνδρου 8 - 10, Άνοιξη e.ntofis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Ευάγγελος Ντόφης & ΣΙΑ Ε.Ε.
Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία | Άνοιξη Αττική


Η κατασκευαστική εταιρεία Ευάγγελος Ντόφης & ΣIA Ε.Ε., έχει έδρα στην Άνοιξη Αττικής και διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις κατασκευές κτιρίων, καθώς και τις ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις ακινήτων.

Τα βασικα της στοιχεία είναι η σωστή ανάλυση των αναγκών του κάθε πελάτη, η αρχιτεκτονική εναρμόνιση και ο σεβασμός στο περιβαλλον, καθώς και η μέγιστη αξιοποίηση των χώρων και η εξοικονόμηση ενέργειας.  

Στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση, ανάλογα με τις τάσεις της επιστήμης της στατικής, ενώ δύο από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της ειναι η συνέπεια και η ποιότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. 

Απευθυνθείτε στους έμπειρους μηχανικούς και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για να δημιουργήσουμε μαζί το χώρο που ονειρεύεστε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 

ΜΕΛΕΤΗ
Πλήρης μελέτη όλων των προβλεπόμενων χρήσεων κάθε τεχνικού έργου, απαραίτητη για την ορθότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα υλοποίησής του.
 
     
     
 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Διαμόρφωση κτιριακών εγκαταστάσεων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις προϋποθέσεις δόμησης.
 
     
     
 

ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Συνεχής παρουσία και παρακολούθηση όλων των φάσεων κάθε έργου για την αποφυγή δυσλειτουργιών και την αντιμετώπιση οποιονδήποτε τεχνικών ζητημάτων.
 
     
     
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Παρέχουμε λύσεις "με το κλειδί στο χέρι" με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην την κατασκευή πολύπλοκων έργων με ιδιαίτερες απαιτήσεις.
 
     
 
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.